Sjuk kanin :'(

Ludde stackarn har lyckats dra på sig lunginflmmation. :'( Nu ska jag keka mat hos Vici. Skriver mer sen.

Pusspuss. :)

 

ISOPHÅÅNE

Jag hittade en ganska udda sak på internet nyss..

 

Isophone. Nu kan du prata ostört i telefon även i simhallen! Haha, sjuk idé. :P


 

Skolah

Hey. :3

Nu har jag varit i skolan, och trots allt var det roligt att få träffa alla, och framför allt att ha någon anledning att gå upp, och fixa sig. Vi fick skåp, och scheman och lite sånt. Sen åkte jag och Vici till centrum för att träffa Marie, och vi mötte lite mer folk. P:

Kommer roligare inlägg snart, när jag är på min dator. :P

 

Schooltiem

Hey. :3 

Idag börjar jag som sagt skolan, och det känns väl sådär. Okej, det känns jättejobbigt. Vaknade vid tio idag, kekade frukost, duschade osv. Det kändes jätteskönt att vakna tidigt och ha något att göra, hah. :P 

Nu ska jag snart gå till Vici, och åka till skolan sen. Uppdaterar när jag kommer hem. 

Pusspuss. :) 

Vilken dag började/börjar ni skolan? 

 

mobilbloggare

jag har nyss varit nere i eskilstuna och hälsat på Micke. nu är vi hos Inga som fyller år, skrriver från Steffes mobil,, eh, det är jättesvårt, så ni får bättre uppdatering när jag kommer hem ikväll. ska provrida en häst också. :)

Ben och Jerrys <3

Godkväll på er. :) 

Jag har suttit och glott på tv hela kvällen nu. Och kekat Ben och Jerrys såklart. :D Det finns ingen godare glass, enligt mig iaf. 

Vilken är eran favoritsmak? :) 

 

Min är Cookie Dough, haha. :P 

 

Tatueringar 8)

Jag satt och kollade på London Ink och bestämde mig snabbt för att jag också måste skaffa en tatuering. Så jag släppte tv'n en sekund och googlade på lite tatueringar för att se vad jag tycker är snyggt. Tänkte visa er några av mina favoriter, och några motsatta. :3 


 

Jag tycker den här var riktigt fin. Dock vet jag inte vart den skulle passa, men jag gillar den ändå. :D 

 

Haha, oj. Jag har aldrig förut sett öron-tatueringar, men det var ändå rätt tüfft. 

 

Text-tatueringar har jag alltid varit lite svag för, så om jag tatuerar mig blir det troligtvis text, antingen på handleden, foten eller svanken. :P 

 

Själv skulle jag nog inte vilja ha en sån här tatuering, men den är vacker. 8) 



 

Stora tatueringar - Stor diss enligt mig. En tatuering för mig är ett minne, eller en symbol som inte får vara alldeles för stort. Tatueringar som täcker hela armarna, benen eller ryggen t.ex. tycker jag inte är snyggt. 

 

Ansiktstatueringar - Ingen personlig favorit. :P 

Puss. 

 

I'll fly with you

Godmorgon på er. :) 

Natten har varit galet jobbig, och jag vet inte varför. Det var något utanför som stampade i marken jättehårt, och det ville ta mig. Sedan hade jag jättesvårt att andas, och jag mådde illa. Armarna och fötterna var helt bortdomnade.. Eh, psykhemsmaterial, hej. 8D 

Aja, jag somnade tillslut. 

Idag ska jag städa mitt rum, som ser helt hemskt ut. Skriver lite senare. :) 

Pusspuss. 

 

Tack underbara

Jag vill tacka några av mina underbara vänner som funnits för mig på ett speciellt sätt nu när jag varit ledsen för Micke, och allt.

Victoria, du är underbar. Du drar ut mig, och får mig att skratta istället för att låta mig ruttna här inne. Det betyder.

Tomten. Vi har väl egentligen inte pratat så jättemycket, och känner inte varandra afk, men du har ändå alltid funnits när jag varit ledsen och bara velat prata. Du är underbar.

Vevve, tack för att du förstår.

Schvili. Du stannade uppe med mig den där natten, och det var verkligen underbart gjort. Tack för att jag kan prata med dig.

Emil. Du säger som alltid sanningen, hur ont det än gör, och du har rätt. Tack.

Anton, tack.

Sedan vill jag även tacka Mickes pappa för att han står ut med mig, haha. :P

Förlåt om jag lät som en patetisk fjortis nu, och bara ''jag älskar deen, och den och den.'' men. Jag vill att ni förstår hur mycket det betyder att ni finns här. Jag hoppas verkligen att Micke blir frisk snart, så att han slipper må så dåligt. <3

Jag lägger även upp en jättefin låt som Tomte länkade till mig. Den kommer bli speciell för mig, vet jag redan nu. <3


 

 

Envishet

Tjenispenis. :)

Igår bestämde jag mig för att jag skulle sluta vara så mesig och gråta för allt. Verkligen, jag vill inte gråta mer. Jag somnade även tidigt igår, med tanke på vad det har blivit senaste veckan.. Jag har kommit på att jag varje kväll suttit och väntat på Micke.. Men eftersom han aldrig har kommit, så har jag fått somna ensam, och det har blivit runt fyra, halv fem. Igår loggade Micke in på msn ett tag, och var faktiskt ganska klar i huvudet. Vi chattade ett tag, och efter det kunde jag somna hyfsat lycklig.

Vid två på natten fick jag sms av honom. Jag vaknade dock inte då, men efter två sms till förstod jag att det var Micke. Han frågade mig om man kunde packa en häst med ett ton. Han yrar jättemycket. :( Jag pratade iaf lite vett i skallen på honom, och sen somnade han om tror jag. Jag somnade iaf efter ett tag också.

På morgonen kom Vici hit och väckte mig. Sen har vi lekt hela dagen. :3

På kvällen hade vi kräftskiva, och det var najs. :) Jag, Vici och Micke nummer två satt i hammocken (stavning? xD) och snackade allvar, haha. Han rär skön.

Nu för en liten stund fick jag sms av Micke. Han verkade verkligen borta. Jag berättade att jag tänkte hälsa på honom på söndag, och han verkade bli jätteglad över det. Sedan började han skicka massa konstiga sms. Typ ''Kissade hunden på dig? :O<3'' och ''Jävla dialekt du har..'' och ''För solo i munnen?'' och jag bara wtf? Sedan ringde han mig, och jeflar vad han låter svullen, stackarn. <3 Man hörde nästan ingenting av vad han sa, så han sms'ade ist. 

Förlåt för ett tråkigt, men personligt inlägg. 

Pusspuss. :) 

  

Pånis :)

Jag var på Runsten igår och fotade när Vevve tävlade. :) Lägger upp lite bilder ifrån dagen. 


 

Den här hästen var söt. x) 

 


 

Balle och Bella. :) 

 

Nell. :) 

 

Nell. :) 

 

Balle och Bella igen. :) 

 

Fler bilder kommer imorgon. 
Pusspuss. :) 

 

Jag saknar Micke-söt <3

Snälla, bli bättre snart. <3 


 

Snorungar <3

BAH, jag satt och kollade runt lite på aftonbladets hemsida. Så stod det typ ''Världens yngsta föräldrar, 11-åriga Tova'' nånting, jag bara OJ. Så jag klickade in på den och såg att det var en serie, som heter Snorungar. RIktigt riktigt underhållande, om man frågar mig. x) Jag lägger upp mitt favoritavsnitt här, och om ni vill se fler, sök på ''Snorungar'' på youtube. :)



Pusspuss. :)

 

Art, yep 8)

Jag sitter nu här ensam. Orkar inte sova. Mickes pappa länkade en onlinesida för bildredigering. Den är typ som photoshop, men snäppet under. Jag ger er lite skön konst av trött Em, och så får ni länken också. :) 

http://www.pixlr.com/editor/?loc=sv <- här är då länken, men den syns inte. 

 

Det här är då en blomma, som flyter på vattnet. 

 

Solnedgång. Eh, jag är coolare än picasso. 

 

R.I.P. Favoritica. 

Puss och godnatt på er. :) <3 

 

Snälla

Usch. Jag har inte hört från Micke, eller hans pappa sen igår nu. Tänk om det har hänt något. ;__; 

Jag har precis lagat lite mat. Har inte haft någon aptit senaste dagarna, men det är bäst jag äter så inte jag också blir sjuk. 

Jag tror aldrig jag har såhär dåligt förut. 

 

Media-hallå ? Cx

Eh eh eh.  Micke satt och läste nyheterna på aftonbladet.se imorse, och jag börjar seriöst tro att media har för lite att göra på dagarna.

''Kvinna skönhetsopererade sig efter påhopp på.. facebook?''
- JA. Lilla gumman, du har inget på facebook att göra, om du opererar om dig så fort någon säger att du är ful. Jag är inte elak, även om det låter lite så, men liksom. Om någon ¨''hoppar på'' mig, och kritiserar mitt utseende, så skulle ju jag aldrig ens överväga att skaffa en ny näsa. Sedan att det tas med som åttonde rubrik uppifrån är bara läskigt.

''Det handlar främst om tolv- trettonåriga tjejer som har en rolig kväll framför datorn, och sen råkar dom byta lösenord med varandra, och sen då när dom blir osams, så loggar dom in på varandras sidor, och sprider rykten, snackar skit och sånt.''
- Jag tycker det är bra. Att dom bryr sig om tolvåriga tjejer som byter lösenord på sina stall på stallet.se. MEN. Borde inte andra saker prioriteras? Friends gjorde den här artikeln (?) och jag tror även BRIS var inblandat. Det känns som att mobbade eller misshandlade barn borde vara viktigare. Det finns hur mycket misshandel som helst, mellan barn. Barn som inte vågar gå till skolan, för dom vet att dom inte får ett värdigt bemötande där. Det tycker jag borde uppmärksammas mer.

Sedan var det något om Hillary Clinton som sa ''Jag kan ge dig min åsikt, men inte min mans!'' när en student frågade vad Bill Clinton ansåg om utrikespolitiken (?). Sedan döpte det till ''Hillary skäller ut student.''

Liksom, hey.

Vi åker hem idag. Det är tråkigt. :(

Pusspuss. :)

 

Thomas Burberry-modell <3

Åh, vad snygg han är. 8)

 

ThomasBurberryFW08ColeMohrbyKaiZ-2.jpg image by designscene 

 

Haha. x) Jag skriver mer ikväll. Pusspuss. :)

 

Blombladkatt 8)

Hejhej. :)

Förlåt för att jag uppdaterat dåligt, men vi har haft fullt upp på dagarna, och på kvällarna har vi varit jättetrötta.

Vi har det jättemysigt här nere. Igår var vi på marknad i Nueva Andalucia, och idag låg vi på stranden. Jag måste börja sola topless snart för att få bort bikiniränderna, men det vill jag inte, så jag struntar i det iaf. Men man blir verkligen jättebrun av att ligga på stranden en dag, haha. :P Marknade var också mysig, men det fanns inte så mycket roliga saker. Köpte en handduk, lite nagelsaker, och ett armband.

Lägger upp lite av bilderna jag har tagit nu, så får ni resten när vi kommer hem, för jag är lat och trött just nu. p:

 

Det finns jättefina blommor här. :)<3

 

Armbandet, och min fina katthandduk. <3

 

Det finns jättemånga katter här också. Har lite sköna bilder på dom, som också kommer upp på bloggen när vi kommer hem. :)

 

Nejdå, jag var inge blek när vi kom hit.

 

Micke har också fått färg. 8)<3

Pusstaffskram på er. :)

 

SCHPAAAAANIEN 8D

Hej sötnosar. :)

Nu sitter jag och Micke i vårat underbara hus i Malaga. Vi gick upp vid nio imorse, och åkte till Arlanda sen. Allt gick bra, och så. :3

Sen åkte vi bil till underbara huuuuuset. <3 Vi har fyra våningar, herregud. Jag blev alldeles knepp när jag såg allt. Det är superfint. Jag ska springa och ta lite bilder nu bara för det. P:

På översta våningen är bara ett stort sovrum. Det är. HELT jättevackert, men det var jättevarmt där, och fanns ingen dörr, så jag och Micke valde att ta ett annat iaf. Nu hade dom såklart stökat till i sängen, men ni ser iaf. :P



Mellanvåningen består av tre sovrum och två badrum. Ett av sovrummen är ''master bedroom'', men min lillebror har tagit det, hah. Sen är det mitt och Mickes lilla gula rum. Det är minst av alla rummen, men jättemysigt. Balkong, och garderober, och lite sånt. x) Det sista sovrummet är det en våningsäng i. Där ska ingen sova, tror jag.



Brorsans sovrum.



Mitt och pittcocks sovrum. :3



Andra halvan av vårat sovrum. <3



Mamma och pappa vid våningsängen. <3

På nerevåningen finns kök, litet badrum, vardagsrum med internet (YAAAY. 8D) och ett rum med ett skrivbord i.

 

La cocina. 8D

 

Vardagsruuem. 8D



Mums-mums-berget. :P <3

Jag är faktiskt riktigt imponerad av kvalitén på det här huset. Inte för att skryta eller något, för det vill jag absolut inte göra, men jag är jättejätteglad för att jag får vara här, och uppleva allt det här.

Nu ska jag och Micke se på Paradise hotel. Skriver imorgon igen.

Pusspuss. :)

 


8D

Åh, jag är jättenervös. Vi ska åka till Spanien nu. 8D Skriver lite senare, när vi kommer fram, eller kanske på flygplatsen. 

Em. :3 

Hallå ?

Jag satt och läste lite på en tjejs blogg, då jag såg en bild på en film. Jag vet att jag har sett den filmen, fast med en annan titel. Så jag googlade den filmen hon skulle se, och fick fram detta: 

 

''Nell och Woody är sedan länge två svurna fiender. En dag vaknar de upp och upptäcker att de har bytt kroppar med varandra. De utnyttjar då detta för att förstöra varandras liv.''  

Källa: http://cdon.se/film/he's_the_girl-934792 

Sedan googlade jag filmen som jag har sett, och fick fram detta: 


''They've turned into the things they hated most... each other.'' och ''Sworn enemies find themselves in each other's bodies, and use this to ruin each other's lives.'' (Samma sak fast på engelska.) 

Källa: http://www.imdb.com/title/tt0482527/ 

Liksom.. det är ju samma film, men med två olika titlar? Och dom har två olika framsidor? Skumt. ._. 

 

Em är mitt namn 8)

Ohyes. Idag är det den fjärde augusti, och jag har absolut INGEN aning om vad det är för dag, lulz. Men vi åker till Spanien om två dagar, och då är det torsdag, så det måste vara tisdag idag. 

Nu tänkte jag vara snäll och visa er när Micke och hans kompis slåss, och Micke har blommiga kalsonger. 8) Micke är söt. <3 


 Uppdatering: Jag tror det var ungefär på 02.03 som Micke fick sin fina röda hand på ryggen. x) 


Pussar. :) <3 

 

Hej 8D

Igår när jag och Micke läste min Hello Kitty-tidning, så hittade jag nån artikel om hur man gjorde Hello Kitty-skor. Så vi cyklade till Länna och skulle köpa allt man behövde till. Vi hittade allt utom sprayfärg, så dom fick vara vita istället. 

Woho, jag är fett nöjd. x) 


Pussar. :3 

 

KRÄFTOR 8D

Åh, nu var det länge sen jag uppdaterade. Förlåt. 

I fredags var jag, Micke, familjen och några till och fiskade kräftor. De andra åren vi varit iväg och fiskat har det varit klart bättre fångst. Vi fick bara sju stycken, nu. xD Annars brukar det bli runt 150. :( Ajja. Jag och Micke lånade deras båt och rodde ut på sjön, för vi skulle fiska. Tredje gången, eller nåt, som jag kastade, så fastnade det i marken. Och det tog nästan 20 minuter för oss att få loss det. Eller. Linan gick av sen. Och så började det regna. Hah, jag var lagom sur sen. Och blöt. :P Men sen blev jag glad igen. :3 

Slänger upp lite bilder. :) 

 

Här satt jag fast i botten. xD 

  

Här satt vi och myste hela natten. :) 

Dagen efter var det kräftskiva hos Mange och Kristina. Gaalet. Jag har lärt mig att man aldrig ska stoppa upp tamponger doppade i alkohol. Sen badade vi, och Stefan lekte polis i Manges jeep. Gah. Knepp kille det där. Men han är asskön. x) Lite bilder därifrån: 

 

Hahah, Stefan är galen. xD 

 

Vi hade det jättemysigt. :3 


Sötnötar. <3 

  

Sötnötar. <3 

 

RSS 2.0