tnine, come back tu me ;_;

Åh, inatt råkade jag radera mitt t9 på mobilen. Hela funktionen är verkligen borta. x'D Så jag ska ringa Sony Ericsson och se vad man gör åt saken. Lite jobbigt att skriva sms utan t9, men jag vänjer väl mig. :P

Igår rensade jag som sagt lite i mitt rum, och hittade massor med skolsaker. Uäh, jag fylls av grönt slem som äter upp min lilltå inifrån när jag tänker på att gå tillbaka till skolan. Jag vill verkligen inte. La upp allt sånt på vinden för att slippa ha det i min omgivning. Sedan hittade jag en jättestor låda med väskor, woho. 8D Jag orkar inte lägga upp några bilder nu, för jag är inte riktigt klar, men om jag hinner färdigt idag, så får ni bilder. :3

Jag har precis fixat mina naglar. Fransk manikyr, ofc, haha. Jag fick göra den vita kanten för hand, för mina lappar var slut. Blev lite sådär, men det funkar. 5 naglar blev bra, iaf. xD Bild kanske kommer på det också, om ni vill så.

Nu ska jag äta raggmunkar, sen kommer Micke och pappa hem. Då ska vi åka ner till Magelungen och fiska kräftor. Mysigt, mysigt. :3 <3

Hörs senare. ^_^

 

Förlåt för att jag inlägger så mycket ._.

Hittade även lite bilder när jag hade målat mina syskon och min kusin i ansiktet. x'D

 

Jesper blev en 50-skylt. :P



Ida blev en heest. 8D



Och lillasyster blev en tomte. 8)

Ni som läser Foki's blogg (www.foki.blogg.se) kanske har sett de där kroppsmålningarna. Jag skulle nog vilja säga att mina är lite snyggare.

xD

 

Woho, loef 8D

Haha, jag hittade ett gammalt usb-minne i en låda. På det fanns lite bilder från en ''foto-session'' eller vad man ska kalla det. Jag tog kort på lillebror och hans kompis. Mobilkamera, för vinnandet. x'D Slänger upp min personliga favorit, även om kvalitén är kass.

 

Haha, dom är söta. :P

Roomietime :3

Shue. :3

Idag känner jag mig lite rastlös, så jag ska nog fixa i mitt rum. Bland annat lägga upp massa saker på vinden, och så. Funderar även på att köpa lite nya saker. Till rummet, alltså. x)

Sen så känner jag mig ensam. ._. Någon som vill träffas? ^______^

Lawl, jag har blivit så sorglig att jag söker vänner på internet. xD Men alltså. Jag är bara uttråkad av att vara hemma och ensam hela tiden.

Nu ska jag ta en dusch, och börja med rummet. Skriver senare ikväll, och kanske lägger upp lite bilder också, om ni har tur. ;) Haha. :P

// Em.

 


Jag ville ha det .______________.

Idag har väl varit ungefär som igår, förutom att jag var ensam från två idag. Micke åkte hem, för han hade träning, så jag satt och nördade wow hela dagen istället. x) 

Nu är jag lvl 53, woah? :D 


Det här heftiga linnet tänkte jag köpa. Nu fanns det bara i L och XL. x_x Och jag tror jag kommer drunkna i det, även om mamma skulle lyckas krympa det. Såg jättemysigt ut, annars. Jag ville verkligen ha det. xC 

Linnet, matchande pyjamasbyxor och massor med annat finns för 50% rea hos junkyard.se. 

Peace. :) 

 

Micke har en peenis o:

Haha. (Lägg märke till att jag börjar inlägget med ett skratt. Jag är glad.) Idag vaknade jag upp bredvid Micke, efter att ha drömt jättekonstigt hela natten. Vi låg kvar i sängen ett tag och myste, bara. <3 Sen gick vi upp. Kekade frukost, och så. Micke köpte btw, jättefina, röda shades till mig, som jag fick igår. 

Nu ska jag typ fixa mig lite, sen ska vi till Annika som fyller år. :) 

Hörs senare. ^^ 

REAREAREA 8D

Haha, jag har haft exakt lika många läsare de senaste fem dagarna. :P Det är alltid kul med några trogna läsare. :') 

Idag tyckte jag att mamma och jag skulle umgås lite, så jag föreslog att vi skulle städa mitt rum. Sen kom Anna hit, och vi fikade och pratade lite, om allt och alla. Nu ska jag gå och duscha, och sova sen. :) 

Vill även passa på att säga att jag håller på att göra om designen, lite. Det är därför det ser ut som det gör just nu.

OCH. Junkyard har 45% rea på allt, just nu, även det som det redan är rea på. :'D Så kolla in på http://www.junkyard.se (Och jag tror inte mina länkar syns fortfarande.) 

Peace. :) 

 

Kom igen

Ibland är det så galet jobbigt att vara tjej. När man blir påhoppad av en gammal vän, eller när man blir pratad om bakom ryggen. Det har i längden gjort mig knäpp, och jag har undrat hur killar tänker. Liksom. Man hör ju aldrig om nån kille som blir aslack på en annan, för han har sagt något om någon till någon annan, som har börjat snacka, och sedan får den personen reda på det och ah.. Ni fattar.

Jag trodde aldrig det skulle ske, eftersom jag aldrig har påstått att det finns en mental skillnad mellan killar och tjejer, men jag börjar se ett mönster.

Ingen av de killar jag känner skulle dra upp något djupt samtalsämne, om känslor och sånt, och aldrig någonsin kunna gråta inför vänner. Man märker på Micke att han inte har pratat om sina känslor, så mycket förut, för han håller hellre allt inom sig. (Rätta mig om jag har fel, Micke.)

Tjejer, tänk på allt det underbara vi får genom att vara just tjejer. Att gå runt på stan med vännerna, shoppa, äta glass, och prata om allt mellan himmel och jord. Att kunna ringa upp någon, och bara gråta i luren. Att få dela sina problem med någon som vet exakt hur man själv känner. Varför ska vi slösa bort det bra, bara för att vi alla har starka viljor, och en del kneppt humör. Herregud, varje liten sak som man stör sig på behöver inte utlösa femte världskriget. Ta vara på det vi har istället.

Girlpower. 8D

 

Emi-pemi

Idag vaknade jag vid tolv, tror jag, av att Tilda ringde. Vi skulle bada, men så blev det icke. Jag och pappa åkte iväg till jobbet och sen åkte vi och handlade. Jag fick lön, så nu har jag råd att beställa hem lite saker från internet, woho. 8D

Någon som har bra tips på internetköpasaker-sidor. :'D 

Har hittat lite roliga Hello Kitty-saker. Bland annat den här supersöta brödrosten, som finns att köpa på http://www.gadgetgirl.se/ (Mina länkar syns inte? Men håll musen över där det är tomt, så syns det svagt, i vitt. Jag jobbar på det.) xD 

 

Gulligt usb-minne. Finns även det på http://www.gadgetgirl.se/

 

Dessa högtalare är jag lite sugen på att köpa. Funkar till iPod, dator, och lite annat. :) Finns också på http://www.gadgetgirl.se/ :P

 

Åh, herregud, vad fin den här datorn är. <3 Om jag hade haft 16,000, så hade jag köpt den nu nu nu. <3

 

 

Frågestund med Em 8D

Hei folks. Jag hoppas ni har det bra där ute i stugorna. :)

Jag känner mig lite nere, just nu. Men för att spara på eran lyssnapåwhin-nivå, så tar vi det en annan gång.

Fråga mig vad som helst, så svarar jag. Nu nu nu. 8D

Men hey.

Och bara sådär, så kom jag på att jag faktiskt hade en blogg att uppdatera.

Jag känner att jag inte har något att dela med mig av, just nu, så jag länkar bara till Ella-Marie's blogg. Hon har just fått sina tvillingar, Adele och Joel. Grattis grattis. :)

http://ellamarie.blogg.se/

 

RSS 2.0