a favourite treat

Idag vaknade jag av att jag inte kunde andas. Det var liek 300 grader varmt, och jag höll på att drunkna i svett. Majs. Jag hade ett svagt minne av att mamma ropat innan, liek ''Eeeeehm, du måste gå nu. Klockan är halv ett.'' Jag tog då en titt på klockan, och såg att den var 12:19. Spooky.

Imorgon ska jag och Maxie jobba. Det står det på min lapp på träburken.

Uäh, jag mår illa.

saving princess

Vad betyder egentligen drömmar? Har dom något att göra med vad som kommer hända, eller vad som redan har hänt? Jag blir helt knepp på att drömma, snart. Jag drömmer om Emil. Han blir jagad, han skriker. Häromnatten drömde jag om Vevves pappa. Han tog livet av sig, genom att svälja sin egen tunga, och kvävas till döds. Inatt drömde jag att min femåriga lillasyster, och min kusin var gravida. Uäh. Jag borde gå i terapi eller något. Peace.

NANANAN. :D <3

Jusste, MINA SHADES KOM IGÅR. :D <3
 


Och Micke är heftig i dom. 8) <3


.. aj.

När man under en så lång tid har gått runt och funderat kring något, och sedan får det bekräftat, så trodde jag att man skulle känna sig nöjd. Eller, jag menar. Att man fått veta att man haft rätt, borde få upprorskänslorna att stillas, men icke då.

Jag har under månader spekulerat kring något. Jag har undrat, funderat, och frågat. Tänkt mig allt från det värsta, till inget alls, och tvärt om. Jag visste att det var något. Något hemskt, men när jag fick beskedet, slog det mig ändå som ett knytnävsslag i magen.

Jag finner inga ord. Inga alls.

Nu ska jag vara med min bror. Det måste vara jättejobbigt för honom.

Jag kan inte såfa, Emil, vart är du? ._.''

Micke är här, och när klockan började närma sig tre, så gav vi upp hoppet om att somna. ._.''

Så jag drog ner honom, gav honom alvedon och sen satte vi oss i soffan. Inga kanaler funkade, fortfarande, så vi typ låg och degade, bara. :') Fem minuter senare somnade han, och nu är jag ensam. ._.'' Bara för att han är underbart vacker, och snarkar som en gris, så slänger jag upp en bild på honom. :') <3

 

Observera att jag tog bilden med pappas mobil, och skickade in den till bdb först, för att sedan kopiera den där, och lägga upp den här, därav står mitt namn där. *Peka* Please ignore. 

Jag älskar min pojke. Helt galet mycket. Jag skulle aldrig klara mig utan honom. 

  

Yes, master. ._.

Vad vill ni läsa i den här bloggen egentligen?

Jag vet att jag har ställt frågan många gånger förut, och jag tänker inte sluta förrän jag får ett svar som jag är nöjd med. Som det är nu, så skriver jag mest om mina tankar och funderingar - det som finns innuti mig. Vill ni läsa mer om mig, som mig? Eller vill ni bara ha tankar? ._.

Den som inte svarar petar jag på med en pinne.

 

Om ändå Bill vore.. en fluga. 8')

Åh. Imorse vaknade jag upp på soffan, halvt förvirrad. Jag visste inte vart jag var, eller vad klockan var, men sedan mindes jag vem jag hade drömt om, och då kände jag hur lyckan spred sig i kroppen. 8)

BILLBILLBILLBILLBILLBILLBILL. :''''')

 

Det började med.. Jag vet faktiskt inte vad det började med. Men alla ville träffa Bill iaf. Jag och Ida var där, och dreglade tillsammans. Sedan hoppade Bill in i en bil, och började åka iväg. Jag kände hur paniken grep tag i mig, och började tillsammans med Ida springa efter bilen. Det var fullt med folk, överrallt. Plötsligt utbrast någon ''AKTA ER. LÅT DOM SOM INTE HAR TRÄFFAT BILL FÅ SPRINGA EFTER HONOM!'' På en sekund skingrades människorna, och det blev en gång imellan dom. Jag och Ida ökade farten ytterligare, och slutade inte springa förrän några kilometer senare. Där stod Bills bil, och ena bildörren var öppen.
Sedan såg jag honom. Hans vacka svarta hår, och hans ansikte, som log mot mig. Fast egentligen log han inte, han var liek skitsur över något, men jag tyckte han var vacker ändå. Jag bara ''Hey, I love you.'' Han gav mig en sarkastisk blick, och vände sedan bort huvudet igen. Han tog fram en penna ur bilen, och skrev något konstigt på min arm, ( ', typ. xD Jag bara ''Kan du inte skriva ditt namn? Ingen kommer tro mig annars.'' Han tog upp pennan igen, och höll med andra handen runt min handled. ''Bill Kaulitsch.'' Skrev han först. x'D Sen kom han på att han skrev fel, så han suddade ''sch'' och skrev dit ''sch'' istället. (igen?)  Han bara ''No, fuck, that's not my name,'' Så suddade han ''sch'' igen, och skrev dit det igen. XD Så det stod ''Bill Kaulit#¤% #%& sch'' på min arm. Men jag var nöjd ändå.
Sedan åkte han iväg, tror jag. Minns inte riktigt. När jag kollade på marken såg jag snäckor. Rosa, typ, så dom var inte äkta. Men jag visste att de var Bills, så jag tog med mig så många jag kunde bära och..

Sedan var jag i mormormors gamla sommarstuga, med ett gäng kneppa asiater. Där slutade min underbara Bill-dröm. 8')

It's ironic, isn't it ?

Woho. Eftersom jag inte längre orkat skriva på min emo'iga blogg, samt sagt upp mitt medlemskap på emocore, så tänkte jag att jag kanske skulle starta en ny blogg, och se om intresset finns. So here I am. :'D

Just idag är det enda jag kan tänka på hur frustrerande det är att bli sjuk på en av de 10 dagarna man inte ska bli sjuk på under ett år. Julafton, födelsedag, midsommarafton, och eken. Det är liek. Big no no. ._.'' Micke är i Stockholm, och jag sitter här och slemmar istället för att vara med honom.

Igår var jag och kollade på när dom spelade. Även fast det var kallt och blött, och jag inte hade några pengar med mig, så jag fick äta gräs till lunch, så var det awesome. När jag kom hem, så däckade jag i soffan, med 39 graders feber. ^^''

Det har regnat konstant i över en vecka nu, och något säger mig att det inte kommer sluta imorgon heller, så handbollsplanerna blir mer som simbassänger. Handboll i våtdräkt, ftw. ^___^

Luffz Em. 8)

Tänk om jag kunde flyga.

Jast testn'.

RSS 2.0