Beställt

 

Från Have2Have, 199:-

Dom har jättemycket rea just nu. Allt kostar under 200:- och det finns både sandaler, kängor, smycken, klackar, osv. Nästan alla storlekar finns kvar också!

Hoppas mina passar.. Jag brukar alltid ha size 38, men i dessa tog jag 39, för det stod att de var små i storleken.. 

 

Kokat te

Har precis kokat te i kaffebryggaren. Var för lat för att koka vatten på spisen, så man var tvungen att testa ju, liksom.

 

Köpt idag

 

 

Ögonbrynspenna - 29,50:-
Kajalpenna, svart - 29,50:-
Kajalpenna, vit - 29,50:-

Allt från H&M. Köpte en pennvässare där också för 9,50:- :)

 

Dagens outfit

 

Tröja med nitar - Lindex (Har en svart också, fick två för priset av en.)
Gråa leopardleggins - Åhlens

Sen piffade jag till det med ett svart bälte i midjan, ett stort orange örhände i form av en tiger, och vita converse!

 

Jag lever

Ser att statistiken har sjunkit nu när jag inte uppdaterat på fyra dagar, men det får jag väl leva med. Haha. Tänkte bara säga att jag lever, och att jag har varit hemma hos min pojkvän. Snart ska vi åka hem till mig och vara lite där.

Puss sålänge.

 

Godmorgon bloggeeeeeehn

Vaknade rätt tidigt imorse, och åkte in till Karolinska. Hade tid 10.10, men vi kom dit lite tidigt, eftersom det kanske var kö på vägen, så vi åkte en timme innan. Haha, iaaaaaaaaaallafall. Tog blodprov, vägde mig, har gått upp 3 kg. Säkert av p-pillerna, kuuuul liksom!

Nu ska jag nog ta en dusch, eller packa lite!

Puss! :)

 

Nytt i garderoben

 

Kjol från H&M (Hade den i ett annat inlägg, då jag ska att jag skulle lägga upp bättre bilder.) Kostade 199:- tror jag!

 

Gul hoodie från Stadium. Den var på halva halva rea-priset, och kostade 74,90:-

 

Bustier från H&M 149:-

 

Skor. Nelly.com. Dom var på superrea och kostade 89:- Köpte ett par svarta mönstrade också i samma modell. Fick båda för 128:-

 


Hårborttagning

Har precis vaxat benen för första gången, och jag kan lova er att jag fick en chock när dom började se ut som något dom inte borde se ut som. Seriöst, jag kommer ha mardrömmar om dom inatt, men det stod att det var normalt med rodnad på huden, och jag läste något om röda prickar, MEN om det inte har gått över när jag vaknar imorgon så åker jag in till akuten direkt! PROMISE.

 

Någon som upplevt detta, och kan lugna mig och säga att det är helt normalt och går över imorgon? 

 

När vi ändå är helt insnöade på musik

Så vill jag tipsa om en skitbra låt!

 

John: Ska det inte stå hatt?
Jag: Hihi, nej. :)

 

 

True story.

 

Bilder från konserten

 

 

 

 

 

 

Hej bloggen

Förlåt för att jag inte uppdaterade något på hela dagen. Det märktes verkligen i statistiken, men jag hade fullt upp! Vaknade ganska sent, vid ett, och gjorde mig klar för konsert.

Sen drog vi in till stan, träffade Sam på tåget och snackade lite skit med honom.

Jag och Tilda försökte hitta till långholmsparken, det gick väl sådär, men vi kom fram! (Efter att ha gått runt allt, istället för att bara följa en väg rakt fram, men iallafall.)

Vi köpte tröjor med Lars på, fixade band till den främsta hagen, och sen lyssnade vi på lite Florence Valentin aka Love Antell. Det var nice!

3 timmar senare började Lars Winnerbäck, och vi hade awesome platser. Bara två pers framför oss och säkert tusen bakom, hehe.

Slänger upp bilder och berättar mer imorgon!

 

Jag skulle kyssa dig tills du tappade känseln i läpparna

 

Kollade igenom lite bilder på mammas dator idag och hittade denna. Kan någon tala om för mig vad fan jag gör? Haha.

 

Som i en skräckfilm

Jag satt och kollade på en film medans familjen åkte till mormor och morfar. Jag orkade inte riktigt följa med, eftersom jag är lite ledsen idag, men iallafall!

Märkte inte riktigt att det började regna, men det började knaka i huset, och efter ett tag stoppade jag filmen för att kolla vad det var. Då regnade det så mycket, och hårt att det smattrandet mot marken lät. Det smällde verkligen i fönsterbrädorna, och man såg knappt ut för det var så mycket regn.

Mörkrädd och feg som jag är så gick jag ut i hallen för att tända lite lampor. BAM sa det, och blev mörkt och helt tyst. Jag trodde det var strömavbrott först, men det visade sig att en propp hade gått. Kylen, frysen, tvn, bredbandet, och nästan alla lampor stängdes av.

Trodde seriöst jag skulle dö, det var precis på film, ni vet där nästa scen är när mördaren kommer och hugger en i ryggen, hehe.

Sen kom grannen över iaf och hjälpte mig med propparna, och nu funkar det igen! Har ställt in chokladpudding i kylen som jag ska hälla i mig framför disneychannel. <3

Haha, vad har ni haft för er idag?

 

Kan inte sluta gråta när jag dricker mitt blaskiga kaffe ur muggen som jag köpte till dig, men som stått och dammat sig gråare än vad den var innan, när jag köpte den till dig

Sitter i soffan och häller i mig en kopp kaffe. Vi har en nespressomaskin som i vanliga fall gör grymt kaffe, men den verkar ha gått sönder. 

Sådär ser den ut, fast våran är mer ljusgul där denna är silvrig. Aja, iallafaaaaaal. Våran tar inte riktigt hål på kaffepuckarna längre, så kaffet blir jätteblaskigt, genomskinligt, och smakar bara allmänt äckligt, heh.

 

Rekommenderar för övrigt den, då den som sagt är GRYM! Finns puckar i många olika smaker (Inte för att jag känner någon skillnad på dom, hehe) och den är snygg!  

Nu ska jag försöka få ner det sista i koppen och känna hur koffeinet (mest sockret tror jag) piggar upp min slöa kropp, och sen ska jag äta på Mc Donalds!

Känner att det blir lite tråkig uppdatering när jag bara är hemma och degar. Typ ''Ah, nu ligger jag på rygg i soffan!'' och en timme senare ''Nu ligger jag på sidan!'' men ah, hehe, lovar att skriva om något roligt händer, annars ska jag tipsa om en sjukt bra låt, och slänga upp lite bilder.

Puss sålänge!

 

Over

Även om inte sommaren är slut så är min sommar det. Det blev inga sena kvällar, nattbad, eller ens ett dagsbad. Det blev ingen helg på Östnora bara du och jag, himlen och havet. Det blev inga nöjen, inga tårar, inte ens våran dag på grönan blev.

Vad fa-aan har jag gjort hela sommaren?

 

Tjäna pengar?

Vill ni tjäna pengar på er blogg?

Härom dagen blev jag medlem på en sida som kallas syno.se, där man kan lägga ut olika annonser och få betalt för det. Man kan välja själv vilka annonser man ska lägga ut, och det tycker jag är bra eftersom det blir lite mer personligt. Hur kul är det att ha reklam för tandkräm eller tvättmedel på en modeblogg, etc? Hehe.

SÅ, allt ni behöver göra är att klicka på syno-rutan över min header, bli medlem, och BAM så kan ni också tjäna pengar på er blogg!

 

I am stone

Seriöst, är så jävla arg och ledsen och besviken just nu.

För att fatta det kort, jag har 1500 spänn i matkuponger och två grönalund-kort. Nån åksugen, jävligt hungrig, SNÄLL människa som vill låtsas vara min vän för en dag och åka dit?

Nu ska jag ta en fet kaffe, och skita i alla anda utom MIG.

 

Det är ditt fel att du inte sa vem du var

 

Min fina kille! Ska nog försöka hinna ner till stallet imorgon innan jag och Micke ska till grönan. Nu ska jag ställa mig på vågen, och sen ska jag nog krypa ner i sängen. Är sjukt trött, eftersom det inte blev så mycket sömn förra natten HOST HOST IDA. Hehe. Godnatt på er! 

 

Nattinlägg

Så blev det vinter, och jag sattes fast på månen. Fastnade lite för länge i badrummet, och det hann bli mörkt. Lukten av det blåa medlet i toan luktar i hela badrummet. Det luktar kemikalier, äckligt, och inte alls gott. Natten är mörk igen, den är inte ljus längre. Fåglarna börjar inte sjunga vid tre, och värmen gör inte nätterna olidliga längre.

 

Orkar inte slösa tårar på vintern, för den kommer hur mycket jag än gråter.

 

Sjätte augusti två tusen tio

Vi är blyga både du och jag. Ingen vågar riktigt släppa bomben, för vi är rädda för konsekvenserna.

 

Svar på tal

Fick en kommentar angående en bild. Ah, ni ser själva.



 


Här har vi då den ''redigerade bilden'' till vänster och orginalbilden till höger. Som du ser skiljer sig dom inte speciellt mycket, laddade bara upp den vänstra för att den var mindre. Gjorde den mest på skämt. Så, då har vi rett ut det, och jag är inte speciellt tjock utan photoshop heller.

 

Photoshop

Jag och Ida har tränat lite på att redigera bilder. Slänger upp några så ni får se hur bra det blev. Kommentera gärna! Är sjukt nöjd.

 

Här förstorade jag ögonen lite för att se ''sötare'' ut, la till lite färg, och fluffade upp håret en aning.

 

Bild nr 1. Har färgat om ögonen och förstorat läpparna för att få ett barbielikt utseende. Vet inte varför bilden blev så suddig?

Bild nr 2. Har alltid gillat långa fingrar, så jag förlängde dom lite. Sen la vi till lite färg, och fixade formerna lite snyggare!

Kommentera nu vad ni tycker! Ärligt!!

 

Kanin

Vi vaknade vid elva typ, gick upp och åt frukost, sen gick vi ut och fottade kaninerna lite.

 

Nu ska vi typ photoshoppa lite.

Utdate: På tal om kaninen, hehe. Mamma bah ''MELWIN HAR RYMT!!'' så nu har vi sprungit runt på grannens tomt med två lakan och jagat honom som två idioter. Det roliga var att tanten i grannhuset öppnade fönstret och kollade på oss, och våran andra grannar stod allihopa vid staketet och kollade.

 

Nighty inlägg

 

Den första är väl inte sådär jättesnygg, men håll för ansiktet så tycker iaf jag att den är grymt lik Foki!

Godnatt på er!

 

Modelling

 

Nu sitter Ida och jag och snaskar godis och dricker oss fulla på cola. Det blir säkert mer uppdatering framåt natten. 

 

 

Modellat

Jag och Ida har tagit massa mupp-bilder. Lägger upp dom fina sen. :) 

  

 

 

JUDE LAW VS. ORLANDO BLOOM

Vem skulle ni vilja eh.. kramas (man vet ju inte vilka som läser min blogg, hehe) med? Jude eller Orlando?

 

Själv skulle jag lätt välja Jude. Kollade på breaking and entering härom kvällen, och seriöst, skulle någon fråga mig vad den handlade om så skulle jag inte kunna förklara det. Jude var ju med, hehe.

 

Min häst är lite knasig ibland

 

 

Jag och Ida drog till stallet och red Poncho lite. Det gick bra, men han lipade åt oss innan! Sen lipade vi tillbaka, då blev han jättearg!

 

Brun utan sol

Som vissa vet har jag vita pigmentfläckar på knäna, armbågarna, etc. Testade att smörja in en fläck brun utan sol på en av pigmentfläckarna, och när vi kom hem fick jag en glad överraskning när jag tog av mig byxorna.

Det funkade!

 

Om det inte syns så mycket, vinkla skärmen lite uppåt, så ser man mer. Jag blev fett glad, hehe.

 


Lillebror vill sticka en nål i sjärten på Lina

Satt och kollade på barnprogram, ''Storasyster och lillebror''. Någon som sett det? Hehe.

Snart kommer Ida hit, och vi ska typ inte göra någonting, men sen ska vi till stallet!

 

Såhär inte full alls var bilen igår när jag och pappa hade hämtat allt godis.. Älskar mitt jobb ibland!

 

Varm choklad

Vaknade upp jättehungrig imorse och hittade spray-grädde i kylen, hehe. Var nästan tvungen att göra lite varm choklad då!

 

 

Blandade mjölk, kakao och socker, för vi hade ingen o'boy!

 

Tack Philip

Tack för länken Bobbis! :) Statistiken går redan uppåt!

Jag har precis varit hos en vän och matat hennes marsvin medans hon fuskar sig på Gotland! Haha. Snart ska jag krypa ner i sängen, och se en film eller något.

Godnatt!

 

Får-rumpor i brist på annat, hehe!

 

Nytt i garderoben

 

Små blommiga shorts. 99:- från Cubus. Köpte dom för nån dag sen när jag var i farsta med mamma. :)

Perfekta till ett löst linne och gladiatorsandaler eller converse! 

 

Nivea

Har precis provat en ny produkt som jag hittade i badrumsskåpet! Måste vara mammas, hehe. Iaf, det är en lotion med brun utan sol, som heter ''Nivea Summer Beauty Body Lotion'', och går säkert att köpa på Kicks, H&M, Åhlens, mm.

Det är som en vanlig brun utan sol, men den är även skonsam för huden, och gör den mjuk och len! :)

 

Har inte märkt någon skillnad ännu, men jag berättar sen om det funkar!

 

RSS 2.0