Below the surface

Du har alltid haft ett hårt skal. Varit så cool. Du har varit den här tuffa typen som bara är kompis med andra tuffa typer. Sen helt plötligt säger du hej, och du är inte mer komplicerad än jag.

 


HDR

Har precis gjort min första ''lyckade'' HDR-bild i photoshop! Applåder, tack.

 

Grym va?

 

HEJ

Hej kompisar! Den dåliga uppdateringen beror såklart på det underbara vädret, och jag tänker inte ens ursäkta mig!

 

Chillar med superdricka. ;D

 

Njuter av solen!

 

Härligt YAO.

 

Repar

 

Repar med Tilda. Dario kikar in genom fönstret, hihi. Har bara en lektion kvar. Hemkunskapsprov, woho!

PUSSPÅSNOPPEN!

 

David

What's up with the badkar?

 

 

 


Seriöst

Är det bara jag som alltid har trott att Mount Everest ligger i USA?

 

Snacka om att jag känner mig lurad.

 

Håris

Hetaste frillan i sommar!
-
-
Ett måste enligt mig!
-
Hur ni skaffar denna helgrymma frilla:
1. Strunta i att tvätta håret i ca. en vecka.
2. Ha i mycket dust it.
3. Sätt upp håret i en hård, slarvig knut.
4. Sov i några timmar!
-
På morgonen har du den. Garanterat resultat varje gång. Awesome!

Jag och min kompis!

dsc08718 (MMS)

Jag och min kompis!


Ready to kick some ässsss.

dsc08697 (MMS)

Ready to kick some ässsss.


Jag och Tilda tränar på vals!

dsc08671 (MMS)

Jag och Tilda tränar på vals!


Bara en tanke

Tycker inte ni också synd om den sista chokladbiten/raden/halvan? Liksom. Synd att den måste ligga där helt ensam.

Hallå tjejer

Hörde om något som kallades ''thinspo''idag. Det var något jag inte hört om tidigare, men jag blev nyfiken, och kollade upp det på tuben. Det handlade om motivering till folk med ätstörningar, om hur de skulle orka leva med hungern, svälten, osv, etc. Det var en uppmaning att svält var skönhet, och att smal, det var liksom ''it!'' Inte tvärt om, som man kanske skulle kunna tro. Det fanns tips om hur man kunde svälta sig bättre, samt bilder på en massa ''fina'' tjejer med spagettiben och rev- och höftbenen utstickandes som nitar från deras bleka skinn.
-
Det får mig att undra; Vart tar världen vägen?
-
Jag kan erkänna att jag ofta har haft komplex över min egen kropp. Jag har aldrig tyckt att jag har varit smal nog, eller haft tillräckligt stora bröst, eller tillräckligt platt mage, men jag har lärt mig acceptera att jag är jag. Och jag har lärt mig att vara stolt över min kropp. Jag är ingen barbie-docka, absolut inte, men jag ligger ändå i balans med vikten, och sen att jag inte har världens fastaste kropp är mitt eget val. Jag tränar inte alls, och jag äter godis så ofta jag kan. Det är ett val.
-
Varför svälter man sig då? Är man inte nöjd med sin kropp, så borde man åtminstånde välja en så sund metod som möjligt. Vill man gå ner i vikt, så kan man väl träna, fan? SVÄLT måste ju vara det grymmaste, och oeffektivaste sättet ever att få en snygg kropp på. Vill man gå upp i vikt, så är ju inte det första man gör att knyta stenar runt vristerna.
-
Ni tjejer som svälter er själva, mår ni bra? Jag tror inte det. Ni har ju en sån enorm viljestyrka, och kraft! Varför slösar ni ut den på en så DUM sak? Ta er en ärlig blick i spegeln, och säg ''jag duger.''
-
Bikinikropp är en ständig psykisk press för många tjejer. Väldigt många, faktiskt. Läste veckorevyn för någn vecka sen, och där stod det att minst 60% (Kan ha varit 80 också, eller högre, men jag minns inte) av alla tjejer mådde dåligt över att visa upp sin kropp i bikini. Jag vet inte hur det är med er, men när jag är på stranden brukar jag mest ha kul, sola, äta glass, och bada med vännerna, familjen, och pojkvännen. Inte går jag runt och kollar på tjejer och typ ''MEN SHIT VAD TJOCK! SKÄRPNING!'' Vem gör det liksom? Ingen, tror jag.
Nej fan. Var nöjda med er själva. Var stolta över att ni är ni. Och är ni inte nöjda ändå? - Gör något åt det, och ge fan i att svälta er själva. Se på er själva, acceptera, och älska - att ni är de ni är!

RSS 2.0